(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanoasettaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2020

Haemme kokoonpanoasettajaa työskentelemään puhdastilatuotantoon ja tarjolla on pitkäkestoinen työsuhde. Aluksi työskentely tapahtuu henkilöstövuokrauksen kautta, jonka jälkeen on tarkoitus siirtyä asiakasyrityksemme palkkalistoille.

Työtehtävät pitävät sisällään automatisoidun kokoonpanolinjaston käyttöä, erilaiseten asetusten tekemistä ja vaihtoa, materiaalin lisäämistä linjastolle, häiriöiden poistoja sekä muita tuotannon tehtäviä.

Työntekijältä toivotaan kykyä pitkäjänteisyyttä vaativaan työskentelyyn, reipasta asennetta ja oma-aloitteisuutta. Aikaisempaa taustaa toivotaan joko teollisuuden tehtävistä tai sähkö- ja automaatioalan tehtävistä.

Kyseessä on 5-vuorotyö ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli olet mielestäsi etsimämme työntekijä, niin jätä hakemus pikaisesti. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Lisätietoja: ville.vaananen@rtkhenkilostopalvelu.fi tai p. 050 341 7993

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.