(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanoasettaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2019

Etsimme Joesuun alueella toimivalle muovialan asiakkaallemme kokoonpanoasettajia.

Työtehtävät pitävät sisällään koneen käyttöä, häiriöiden poistoja sekä muita tuotannon tehtäviä.

Työntekijöiltä toivotaan kykyä pitkäjänteisyyttä vaativaan työskentelyyn, reipasta asennetta ja oma-aloitteisuutta. Aikaisempi työkokemus teollisuuden tehtävistä katsotaan eduksi, muttei pakolliseksi. Sähkö- ja automaatioalan tuntemus katsotaan eduksi tässä tehtävässä.

Työaikamuotona on keskeytyvä 3-vuorotyö ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Töitä on aluksi tiedossa vuoden 2019 loppuun asti.

Tässä onkin oiva mahdollisuus saada itselleen pitkäaikainen työpaikka muovialalta. Mikäli olet mielestäsi etsimämme työntekijä, niin jätä hakemus pikaisesti. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Lisätietoja: ville.vaananen@rtkhenkilostopalvelu.fi tai p. 050 341 7993

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.