Kokoonpanoasettaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2019

Etsimme Joesuun alueella toimivalle muovialan asiakkaallemme kokoonpanoasettajia.

Työtehtävät pitävät sisällään koneen käyttöä ja koneen valvontaa, raaka-aineiden lisäämistä koneisiin, häiriöiden poistoja, laadunvalvontaa sekä muita tuotannon tehtäviä.

Työntekijöiltä toivotaan kykyä pitkäjänteisyyttä vaativaan työskentelyyn, reipasta asennetta ja oma-aloitteisuutta. Aikaisempi työkokemus teollisuuden tehtävistä katsotaan eduksi, muttei pakolliseksi.

Työaikamuotona on keskeytyvä 3-vuorotyö ja työt alkavat kesäkuussa 2019. Töitä on aluksi tiedossa vuoden 2019 loppuun asti.

Tässä onkin oiva mahdollisuus saada itselleen pitkäaikainen työpaikka muovialalta. Mikäli olet mielestäsi etsimämme työntekijä, niin jätä hakemus pikaisesti. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Lisätietoja: ville.vaananen@rtkpalvelu.fi tai p. 050 341 7993

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1269816
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Joensuu