Kokoonpanoasentajia
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2021

Haemme kokoonpanoasentajia

Etsimme asiakasyrityksellemme Loimaalle kokoonpanoasentajia henkilönostimien kokoonpanotyöhön. Työtehtäviin voivat kuulua eri tuotannon työvaiheet, kuten alkukokoonpano, mekaaninen kokoonpano ja johtokytkennät. Työtehtävä määräytyy valittujen henkilöiden osaamisen ja kiinnostuksen mukaan.

Odotamme sinulta

Tehtävissä menestymisen kannalta olennaista on kiinnostus oppia uutta, halu olla osana ammattilaisten joukkoa ja työhön tarttuva itsenäinen ote työntekoon! Tehtäviin soveltuva koulutus (esim. autoala, kone- ja tuotantotekniikka, automaatio- ja sähköala) tai aiempi kokemus tuotannollisesta työstä on etu tehtävässä menestymiseen. Työtehtäviin perehdytetään työsuhteen alussa!

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielekkään ja monipuolisen työn joustavilla työajoilla kansainvälisesti tunnetussa yrityksessä arvostetun merkin parissa. Työ alkaa määräaikaisuutena heinäkuuhun 2022, mutta hyvin työssä menestyneellä on mahdollisuus vakinaistua asiakasyrityksen kirjoille.

Hae meille!

Jos ilmoitus herätti kiinnostuksesi, ole yhteydessä Loimaan Eezy VMP:n toimistoon puhelimitse 0503631344 tai käy jättämässä hakemuksesi osoitteessa www.eezy.fi / Loimaan avoimet työpaikat. Lisätietoja paikasta voi myös tiedustella sähköpostitse loimaa.vmp@eezy.fi. Soita, niin keskustellaan lisää!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot