(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanoasentajia
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2020

Toimenkuva
Etsimme asiakasyrityksellemme Loimaalle asentajia henkilönostimien kokoonpanotyöhön. Työtehtäviin voivat kuulua eri tuotannon työvaiheet, kuten alkukokoonpano, mekaaninen kokoonpano, johtokytkennät tai maalaamon työvaiheet. Työtehtävä määräytyy valittujen henkilöiden osaamisen ja kiinnostuksen mukaan.

Odotamme sinulta
Tehtävissä menestymisen kannalta olennaista on kiinnostus oppia uutta, halu olla osana ammattilaisten joukkoa ja työhön tarttuva itsenäinen ote työntekoon! Tehtäviin soveltuva koulutus (esim. autoala, kone- ja tuotantotekniikka, automaatio- ja sähköala) tai aiempi kokemus tuotannollisesta työstä on etu tehtävässä menestymiseen. Työtehtäviin perehdytetään työsuhteen alussa!

Koulutus ja työkokemus
Tarjoamme sinulle mielekkään ja monipuolisen työn joustavilla työajoilla kansainvälisesti tunnetussa yrityksessä arvostetun merkin parissa. Työ alkaa määräaikaisena, mutta hyvin työssä menestyneellä on mahdollisuus vakinaistua asiakasyrityksen kirjoille.

Muut tiedot
Jos ilmoitus herätti kiinnostuksesi, ole yhteydessä Loimaan Eezy VMP:n toimistoon puhelimitse 040 307 5260 / 050 582 4422 tai käy jättämässä hakemuksesi osoitteessa www.vmp.fi / Loimaa. Lisätietoja paikasta voi myös tiedustella sähköpostitse loimaa.vmp@eezy.fi. Soita, niin keskustellaan lisää!

Kesto
alustavasti 6 kk

Lisätietoja
Isabella Sillstén-Olufuwa, loima.vmp@eezy.fi, 040 307 5260 / 050 582 4422

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 12.11.2020 mennessä.