(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanoasentajia Hiabille Raisioon
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2019

Hiab on maailman johtava ajoneuvojen kuormankäsittelylaitteiden toimittaja. Tuotevalikoimaan kuuluvat HIAB-kuormausnosturit, JONSERED-kierrätys- ja puutavaranosturit, LOGLIFT-puutavaranosturit, MULTILIFT-vaihtolavalaitteet, MOFFETT-ajoneuvotrukit sekä DEL-, WALTCO- ja ZEPRO-takalaitanostimet. Hiab on osa Cargotec-konsernia.

 

Etsimme reippaita kokoonpanoasentajia Hiabin Raision yksikköön täydentämään kokoonpanon tiimiä.

 

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta kokoonpanon ja asennuksen tehtävistä sekä kiinnostusta oppia uutta. Erityinen etu on, jos sinulla on kokemusta ja/tai koulutusta automaatioasennuksen alalta. Tärkeää on, etttä työkalut pysyvät käsissäsi ja sinulla on hyvä hahmotuskyky. Suhtaudut työhösi positiivisesti ja hyvällä asenteella, ja olet henkilönä sitoutuva, luotettava ja nopeasti oppiva. Pidät työssäsi tärkeänä laadukasta lopputulosta ja osaat toimia hyvin osana tiimiä. Tiimityö ja työohjeiden ymmärrys edellyttävät hyvää suomen kielen taitoa.

 

Työnkuva sisältää monipuolisia vaihtolavalaitteiden kokoonpanoasennuksen tehtäviä nykyaikaisessa ja siistissä tuotantoympäristössä. Työ on fyysisesti jonkin verran vaativaa ja edellyttää hyvää sorminäppäryyttä ja kokemusta käsityökalujen käytöstä.

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden antoisaan työhön laadukkaiden tuotteiden parissa mukavassa työporukassa sekä mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työ on kaksivuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

 

Hae tehtävää heti, sillä tehtävä täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Haku sulkeutuu 21.7.19. Mahdollisiin tiedusteluihin tehtävää koskien vastaa HR Consultant Vilma Hyvönen, puh. 040 621 6202, vilma.hyvonen@adecco.fi.