(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanoasentaja
Valmet

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2020

Kiinnostaako sinua työtehtävät maailman parhaan paperi- ja kartonkikonevalmistajan vaativissa tehtävissä?

Haemme nyt Valmetille Jyväskylään vakituiseen työsuhteeseen paperikoneiden kokoonpanoon koneasentajaa. Työssä kokoonpannaan ja testataan paperikoneen eri rakenneryhmiä. Tehtävä alkaa syksyllä 2020 tai sopimuksen mukaan.

Odotamme sinulta

Sinulla on tehtävään soveltuva ammattitutkinto tai muulla tavalla saatu vastaava osaaminen sekä muutaman vuoden työkokemus tekniseltä alalta. Olet huolellinen, joustava, tiimityöhenkinen ja haluat osaltasi tehdä työsi laadukkaasti. Tehtävä edellyttää konepiirustusten ymmärrystä ja tuotetuntemus paperikoneiden rakenneryhmistä katsotaan eduksi. Työtä tehdään ensisijaisesti päivävuorossa, mutta vuorotyö ei ole sinulle ongelma.

Tarjoamme

Tarjoamme hyvän työporukan sekä monipuolisen työtehtävän kansainvälisessä yrityksessä. Saat perehdytyksen työhösi, tiimin tuen oppimiseesi ja mahdollisuuden ammatillliseen kehittymiseesi.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa valmistussuunnittelija Reima Karjalainen p. 040 7078 263 reima.karjalainen@valmet.com tai verstaspäällikkö Henri Häkkinen, p. 040 5644 608 henri.hakkinen@valmet.com
Hae tätä tehtävää täyttämällä hakulomakkeemme 7.10.2020 mennessä ja liitä mukaan ansioluettelosi.


Valmet Jyväskylän toimipaikan esittelyvideon löydät täältä: https://youtu.be/jRnLuV2bHFI

Valmet Suomi on savuton työpaikka.

Kun kaikki toimii yhteen
Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 13 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.

Liity tiimimme! www.valmet.com/careers