(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanoasentaja
Citywork Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2019

Haemme asiakkaallemme kokoonpanoasentajia. Töitä on alkuun tarjolla noin 6kk ajaksi, mutta hyville tekijöille on mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Työsi pitää sisällään erilaisten ohutlevystä valmistettavien tuotteiden ja kappaleiden kokoonpanoa piirustusten perusteella.
Toivomme, että sinulla on aiempaa kokemusta teollisuuden kokoonpanotyöstä ja osaat hitsata jonkin verran mig- ja mag- menetelmillä. Kokemus asennustöistä ja erilaisista käsityökaluista luetaan eduksi. Sinun tulisi kyetä kommunikoimaan suomeksi ja englanniksi. Muu kielitaito luetaan eduksi.

Hyvän pohjan sinulle työhön antaa esimerkiksi kone- ja metallialan perustutkinto tai muu vastaava. Toivomme hyvää asennetta ja kykyä tiimityöskentelyyn. Työympäristö on siisti ja työtehtävä monipuolinen. Työkaverisi ovat ammattitaitoisia tekijöitä, joten tukea hommiin on tarjolla. Töitä tehdään pääasiallisesti arkisin kahdessa vuorossa.

Työt alkavat sopimuksen mukaan, joten älä aikaile vaan laita hakemusta tulemaan. Voit myös soitella Raimolle suoraan numeroon +358 40 129 9613.