(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanoasentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2019

Oletko asennuksen ammattilainen ja kuin syntynyt työkalut käsissäsi? Haemme asiakkaallemme Pomarkkuun kokoonpanoasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työsi pitää sisällään erilaisten teollisuuden tuotteiden ja kappaleiden kokoonpanoa piirustusten perusteella. Sinulla on aiempaa kokemusta teollisuuden kokoonpanotyöstä. Monipuolinen kokemus asennustöistä ja työkaluista katsotaan eduksi. Kasattavat tuotteet vaihtelevat pienistä suuriin kokonaisuuksiin ja koneisiin, joten jokainen päivä on erilainen! Työtä tehdään päivävuorossa.

Työssä menestyminen edellyttää:
- aiempaa työkokemusta kokoonpanoasennuksista
- omatoimista ja tarkkaa asennetta
- halua tehdä työsi hyvin
- kykyä työskennellä ryhmässä.

Tarjoamme sinulle:
Saat mielenkiintoisen ja monipuolisen työn siistissä ja ammattitaitoisessa työympäristössä. Pääset haastamaan itseäsi ja kehittymään paremmaksi työssäsi. Lisäksi saat kolmihenkisen HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle.

Hakuprosessi:
Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löytyessä. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta ja jatkohaastatteluvaiheessa pääset asiakasyrityksen haastatteluun. Työsuhde on alkuun määräaikainen WorkPowerin kautta ja hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan kirjoille määräajan jälkeen. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Lähetä hakemuksesi jo nyt!

Lisätiedot:
HR-koordinaattori Jenni Raitanen
jenni.raitanen@workpower.fi
040 7050 722

Avainsanat: kokoonpano, kokoaikatyö, päivätyö, asennus, kokoonpanoasentaja