(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanoasentaja
Go On Vaasa

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.6.2019
Etsimme asiakkaallemme Vaasaan KOKOONPANOASENTAJIA määräaikaisiin työsuhteisiin.

Etsimiltämme henkilöiltä löytyy hyviä yhteistyötaitoja, reipasta asennetta, tunnollisuutta, nuhteeton työtausta, sekä suullista suomen ja/tai ruotsin kielen taitoa.

Päivittäisessä työssäsi mekaaniikka-, automaatio-, sähkö-, ja hydrauliikkajärjestelmät ovat kiinteä osa työtehtäviäsi. Eduksesi katsomme, mikäli sinulta löytyy auto-asentajan tai koneasentajan koulutus. Työtä tehdään päivävuorossa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoista ja vastuullista tehtävää.
Määräaikaisen työsuhteen mukavassa työyhteisössä.
Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Jos tunnistit itsesi ja kiinnostuit paikasta, niin ota heti yhteyttä, sillä täytämme paikat välittömästi sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Vaasan HR- ja rekrytointiasiantuntija Anita Koskinen, 0400 182 668 anita.koskinen@go-on.fi

Potentiaaliset hakijat kutsumme ensimmäiseen haastatteluun toimistollemme, käytössämme on myös videohaastattelu mahdollisuus, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL).
Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.