(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanoasentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.4.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Asiakasyrityksellämme on pitkät perinteet teollisuuden ja kiinteistöjen sähkö- sekä automaatioratkaisujen toimittajana. Asiakkaamme toimii monipuolisesti eri teollisuuden aloilla.

Etsimme nyt asiakasyrityksemme palvelukseen teollisuuden sähkö- / automaatioasentajaa kokoonpanotehtäviin Tampereen alueelle.

Odotamme hakijalta aikaisempaa kokemusta teollisuuden kokoonpanotehtävistä. Myös muu kokemus sähkö- ja automaatioasentajan tehtävistä katsotaan eduksi. Toivomme lisäksi hakijan olevan oma-aloitteinen ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevä hyvällä asenteella varustettu asentaja.

Tarjolla tilaisuus päästä työskentelemään mielenkiintoisten tehtävien parissa mukavassa työporukassa ja kehittää omaa ammatillista osaamistaan.

Oletko sinä etsimämme tekijä? Jätä hakemus verkkosivujemme kautta viipyilemättä! Haastattelut aloitamme jo hakuaikana.

Lisätiedot tarvittaessa Jenna Rantanen 040 667 9544.

Avainsanat: kokoonpanotyö, teollisuus, sähköasentaja, automaatioasentaja