(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanoasentaja
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme valmistaa erilaisia koneita ja laitteita kansainvälisille markkinoille. Etsimme nyt heille Tampereelle

KOKOONPANOASENTAJAA

Toivomme hakijoilta sähkö-, automaatio- tai hydrauliikkapuolen koulutustaustaa tai vastaavasti työkokemusta edellä mainituilta toimialoilta. Eduksesi on piirustusten lukutaito.

Työtehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja palkkaus sovitaan kokemuksen mukaisesti. Työtä tehdään päivävuorossa ja työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Tampereen keskustan läheisyydessä.

Asiakasyrityksemme tarjoaa nykyaikaiset toimitilat, rennon ja osaavan työympäristön ja monipuolisen toimenkuvan.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemus mahdollisimman pian palkkatoiveen kera osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä – Kokoonpanoasentaja. Mahdolliset lisätiedustelut konsultillemme Inga Koivumäelle s-postitse inga.koivumaki@temp-team.fi tai puhelimitse 040 719 1713 (arkisin klo 9-16 välillä).