(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanoasentaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018

Haemme asiakasyrityksellemme Joensuuhun kokoonpanoasentajaa metallialan työtehtäviin.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. koneen-/autonasentaja tai sähkö-/automaatioasentaja) tai harrastusten parista hankittua teknistä taitoa. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen kokoonpano- tai koneenasennustehtävistä sekä teknisten piirustusten lukutaidon. Työntekijänä olet oma-aloitteinen ja tarkka ja pystyt työskentelemään 2-vuorossa.

Työ alkaa mahdollisimman pian ja kestää aluksi määräajan kauttamme, jonka jälkeen on mahdollisuus työllistyä asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen.

Mikäli olet etsimämme henkilö, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä: tanja.asikainen@rtkpalvelu.fi / 050 376 5735

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.