(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanoasentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakkaallemme Huittisiin kokoonpanoasentajaa teollisuuteen.

Työsi pitää sisällään pääasiassa erilaisten kuljettimien kokoonpanoasennusta. Työtä tehdään melko itsenäisesti ja piirustusten lukutaito on välttämätöntä. Sinulla on aiempaa kokemusta kokoonpanoasennustyöstä sekä alan koulutus. Aiempi kokemus kuljettimista sekä sähköpuolen tuntemus katsotaan eduksi, mutta eivät ole pakollisia.

Lisäksi toivomme hakijalta:
- kykyä itsenäiseen työhön
- tarkkuutta ja työkalujen tuntemusta
- monipuolista asennuskokemusta.

Saat tehtävään perehdytyksen ja sinulla on osaava porukka ympärilläsi. Työ alkaa määräaikaisena, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä vakituiseksi asiakkaan kirjoille. Työtä tehdään päivävuorossa ja työ alkaa mahdollisimman pian. Hae paikkaa rohkeasti!

Lisätietoja:
Henkilöstökoordinaattori Elina Hyvärinen
elina.hyvarinen@workpower.fi