(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanoasentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!


Etsimme asiakkaallemme kokoonpanoasentajaa Parkanon toimipisteeseen.

Edellytämme hakijalta muutaman vuoden aiempaa kokemusta asennus- ja kokoonpanotyöstä sekä alan koulutusta. Voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä monipuolinen kokemus metallialalta ovat eduksi. Toivomme myös, että hakijalla on reipas, tarkka ja toimelias asenne työntekoon.


Työ pitää sisällään tuotannon loppupään kokoonpanoasennusta, jossa työkalujen, mittalaitteiden ja nostimien käyttökokemus on eduksi. Työ tehdään yhdessä asennustiimin kanssa, joten omaathan hyvät vuorovaikutustaidot. Työ tehdään pääasiassa päivävuorossa.


Työsuhteen arvoitu kesto on 4-6kk, hyvällä tekijällä on kuitenkin mahdollisuus työllistyä pitkäaikaisesti. Työ alkaa heinä-elokuun aikana sopimuksen mukaan.


Kiinnostuitko? Käy jättämässä hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti kotisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antavat:
Asiakkuuspäällikkö Lasse Lehtinen, puh. 040 676 2121 / lasse.lehtinen@workpower.fi
Henkilöstöassistentti Mira Salomaa, puh. 045 132 0405 / mira.salomaa@workpower.fi