(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanoasentaja, kesäharjoittelija
Normet Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2021

Etsimme seitsemää kesäharjoittelijaa kokoonpanotehtäviin Iisalmen tehtaalle.

Iisalmen tehtaamme kokoonpanossa valmistetaan kaivos- ja tunnelityökoneita maailmanlaajuiselle asiakaskunnalle. Valmistus tapahtuu esikoonta-, loppukoonta- ja linjatuotantotiimeissä. Tiimien työ koostuu mekaanisista, hydraulisista ja sähköasennuksista.

Harjoittelijana pääset tutustumaan laitteiden valmistukseen ja tekemään perustason asennustehtäviä. Työtehtävät sijoittuvat kokoonpanon eri osastoille. Harjoittelusi ajoittuu touko-elokuuhun ja työsuhteen kesto on pääsääntöisesti 2-4 viikkoa. Voit ilmoittaa itsellesi sopivan harjoitteluajankohdan hakemuksessa.

Mitä me odotamme sinulta? 

  • Suoritat kone- ja tuotantotekniikan perustutkintoa tai opiskelet sähköalaa tai muuta soveltuvaa teknistä alaa.
  • Olet kiinnostunut työkoneiden toiminnasta ja hallitset asennustyön perustaidot.
  • Sinulla on hyvät tiimityötaidot.
  • Tunnet työelämän pelisäännöt ja noudatat niitä omassa toiminnassasi.
  • Olet oma-aloitteinen ja innokas oppimaan uutta. 
  • Tartut työtehtäviin rohkeasti. 

Liity ammattilaistemme joukkoon! Tarjoamme sinulle hyvän mahdollisuuden tutustua teknologia-alan huippuyrityksen tuotantoon.

Jos olet etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi ja CV:si 28.2.2021 mennessä. Työhakemus on englanninkielinen, mutta voit täyttää hakemuksen suomeksi ja jättää haluamasi liitteet (esimerkiksi CV) suomenkielisinä. Hakemusten käsittely aloitetaan jo hakuaikana ja teemme valintoja sopivien harjoittelijoiden löydyttyä.