(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanoasentaja Hiabille Raisioon
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2018Työn kuvaus:
  Hiab on maailman johtava ajoneuvojen kuormankäsittelylaitteiden toimittaja. Tuotevalikoimaan kuuluvat HIAB-kuormausnosturit, JONSERED-kierrätys- ja puutavaranosturit, LOGLIFT-puutavaranosturit, MULTILIFT-vaihtolavalaitteet, MOFFETT-ajoneuvotrukit sekä DEL-, WALTCO- ja ZEPRO-takalaitanostimet. Hiab on osa Cargotec-konsernia.
 
Etsimme nyt reipasta kokoonpanoasentajaa Hiabin Raision yksikköön täydentämään kokoonpanon tiimiä.
 
Toivomme sinulta aiempaa kokemusta kokoonpanon ja asennuksen tehtävistä sekä kiinnostusta oppia uutta. Alan koulutus on eduksi, muttei välttämätöntä. Tärkeää on, etttä työkalut pysyvät käsissäsi ja sinulla on hyvä hahmotuskyky. Suhtaudut työhösi positiivisesti ja hyvällä asenteella, ja olet henkilönä sitoutuva, luotettava ja nopeasti oppiva. Pidät työssäsi tärkeänä laadukasta lopputulosta ja osaat toimia hyvin osana tiimiä. Tiimityö ja työohjeiden ymmärrys edellyttävät hyvää suomen kielen taitoa.
 
Työnkuva sisältää monipuolisia vaihtolavalaitteiden kokoonpanoasennuksen tehtäviä nykyaikaisessa ja siistissä tuotantoympäristössä. Työ on fyysisesti jonkin verran vaativaa ja edellyttää hyvää sorminäppäryyttä ja kokemusta käsityökalujen käytöstä.
 
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden antoisaan työhön laadukkaiden tuotteiden parissa mukavassa työporukassa. Työ on kaksivuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan kevään aikana.
 
Hae tehtävää heti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika päättyy 20.5.18. Mahdollisiin tiedusteluihin tehtävää koskien vastaa Senior HR Consultant Ella Faltersack, puh. 040 760 9089.

Asiakkaan tehtävänimike:  Kokoonpanoasentaja


Sijainti:  RAISIO


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Ella Faltersack, 0407609089


Toimipaikka:  Turku