(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanoasentaja Hiabille Raisioon
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

Hiab on maailman johtava ajoneuvojen kuormankäsittelylaitteiden toimittaja. Tuotevalikoimaan kuuluvat HIAB-kuormausnosturit, JONSERED-kierrätys- ja puutavaranosturit, LOGLIFT-puutavaranosturit, MULTILIFT-vaihtolavalaitteet, MOFFETT-ajoneuvotrukit sekä DEL-, WALTCO- ja ZEPRO-takalaitanostimet. Hiab on osa Cargotec-konsernia.

Työn kuvaus:
  Etsimme reipasta kokoonpanoasentajaa Hiabin Raision yksikköön täydentämään kokoonpanon tiimiä.
 

Toivomme sinulta:
  Toivomme sinulta aiempaa kokemusta kokoonpanon ja asennuksen tehtävistä sekä kiinnostusta oppia uutta. Alan koulutus on eduksi, muttei välttämätöntä. Tärkeää on, etttä työkalut pysyvät käsissäsi ja sinulla on hyvä hahmotuskyky. Suhtaudut työhösi positiivisesti ja hyvällä asenteella, ja olet henkilönä sitoutuva, luotettava ja nopeasti oppiva. Pidät työssäsi tärkeänä laadukasta lopputulosta ja osaat toimia hyvin osana tiimiä. Tiimityö ja työohjeiden ymmärrys edellyttävät hyvää suomen kielen taitoa.

Tehtäviisi kuuluu:
  Työnkuva sisältää monipuolisia vaihtolavalaitteiden kokoonpanoasennuksen tehtäviä nykyaikaisessa ja siistissä tuotantoympäristössä. Työ on fyysisesti jonkin verran vaativaa ja edellyttää hyvää sorminäppäryyttä ja kokemusta käsityökalujen käytöstä.

Tarjoamme sinulle:
  Tarjoamme sinulle mahdollisuuden antoisaan työhön laadukkaiden tuotteiden parissa mukavassa työporukassa. Työ on kaksivuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan alkuvuoden aikana.
 
Hae tehtävää heti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika päättyy 18.02.18. Mahdollisiin tiedusteluihin tehtävää koskien vastaa Senior HR Consultant Ella Faltersack, puh. 040 760 9089.

Kiinnostuitko?
  Hae työpaikkaa klikkaamalla ”Hae tätä työpaikkaa”-painiketta. Voit rekisteröityä työnhakijaksi tekemällä joko täyden rekisteröinnin tai pikarekisteröinnin. Rekisteröinnin yhteydessä voit liittää mukaan myös hakemuksesi ja CV:si. Mikäli sinulla on kysyttävää avoinna olevasta työpaikasta, voit olla yhteydessä työpaikkailmoituksessa mainittuun Adeccon yhteyshenkilöön.Ella Faltersack 040 760 9089.

Asiakkaan tehtävänimike:  Asentaja


Sijainti:  RAISIO


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Ella Faltersack, 040 760 9089


Toimipaikka:  Turku