(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanoasentaja (Haku päättynyt)
Carrot Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2018

Etsimme hydraulisia henkilönostimia valmistavalle asiakkaallemme Bronto Skyliftille KOKOONPANOASENTAJAA vaihteleviin ja monipuolisiin työtehtäviin osaksi mukavaa ja aikaansaavaa työyhteisöä. 

Kokoonpanoasentajan työtehtäviin kuuluvat vaihtelevat mekaanisen asennuksen työtehtävät. Hakijalta toivotaan osaamista hydrauliikasta ja sähköpuolen työtehtävistä. Myös hyvä kuvienlukutaito on tässä työtehtävässä plussa. 

Työsuhde on määräaikainen ja valittu tekijä työskentelee Carrotin kautta Brontolla. Hyvällä tekijällä voi olla kuitenkin mahdollisuus vakinaistua Brontolle määräaikaisen työsuhteen jälkeen. 

Jos kiinnostuit, täytä hakemus oheisesta linkistä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten jätä hakemuksesi pian!  

Lisätietoja antaa:
Susanna Vesanto 040 518 9915
Juliana Leivo 040 523 9915

Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet.

Carrot - meillä on töitä. Voit myös jättää avoimen hakemuksen ja kertoa, millaista työtä etsit!