(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpano-varastotyöntekijä, Sitek-Palvelu Oy
Sitek-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019
Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Sitek-Palvelu Oy:lle Jyväskylään

KOKOONPANO- JA VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ

Sitek-Palvelu Oy on 1988 perustettu automaatioalan yritys, jonka tuotetarjonnan ytimen muodostavat Siemensin ja Sickin automaatiotuotteet. Tuotetarjontaa täydentävät ASCO Numaticsin ja Sitekin omat pneumatiikkatuotteet, joille myös on ominaista laadukkuus ja sopivuus vaativiin teollisuusolosuhteisiin. Liikevaihtomme on n. 5,9 M€ ja palveluksessamme on 15 henkilöä Jyväskylän ja Tampereen toimipisteissämme. Sitek-Palvelu Oy on osa ruotsalaista OEM International -konsernia.

Työtehtävät painottuvat automaatio- ja pneumatiikkatuotteiden kokoonpanoon. Työkuorman tasaantuessa mukaan tulevat myös varaston erilaiset tehtävät, kuten saapuneen tavaran purkaminen ja hyllyttäminen. Työtä tehdään arkisin kokopäiväisesti.

Etsimme tehokkaaseen ja omatoimiseen porukkaan kovan työmoraalin omaavaa tekijää, keneltä löytyy tarvittavaa pitkäjänteisyyttä suurien kappalemäärien kokoonpanoon, keskittymiskykyä ja tarkkaavaisuutta tuotekoodien käsittelyyn sekä näppäryyttä ja tarmokkuutta tekemiseen. Kokemus vastaavista tehtävistä tai koulutus tekniikan/ logistiikan parista katsotaan eduksi, mutta näissä tehtävissä asenne ratkaisee.

Oletko etsimämme oma-aloitteinen ja tehokas tekijä? Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta 20.10.2019 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja antaa Go On Jyväskylän Hanna Kuusela, 044 334 6315, hanna.kuusela@go-on.fi.