(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpano- ja varastotyöntekijä
Sitek-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019
Sitek-Palvelu Oy
Sitek-Palvelu Oy on suomalainen, vuonna 1988 perustettu automaatioyritys, jonka toiminta rakentuu automaatio- ja pneumatiikkateknologian syvälliseen osaamiseen, jatkuvaan tuotekehitykseen sekä yksilölliseen asiakaspalveluun.

Sitekin tuotetarjonnan ytimen muodostavat omaan tuotekehitykseen perustuvat tuotteet, joita on käytössä tuotantolaitoksissa eri puolilla maailmaa, Kauko-Idästä Etelä-Amerikkaan. Tuotetarjontaa täydentävät Sitekin edustamat tunnetut automaation ja pneumatiikan tuotemerkit, joille myös on ominaista laadukkuus ja sopivuus teollisuusolosuhteisiin.
Toimenkuva
Oletko innokas tiimipelaaja vailla kesätöitä?

Etsimme asiakkaallemme Sitek-Palvelu Oy:lle

KOKOONPANO- JA VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ Jyväskylään!

Työtehtäväsi ovat pääasiassa kokoonpanotyötä automaation ja pneumatiikan tuotteiden parissa, mutta pitää sisällään myös varastotyötä.
Odotamme sinulta
Etsimämme henkilö on vastuullinen, rennolla ja aktiivisella työotteella varustettu työntekijä! Tehtävässä menestymiseen tarvitaan myös oma-aloitteisuutta, tarkkuutta sekä pitkäjänteisyyttä. Teknisen tai logistiikan alan koulutus, kokemus vastaavista tehtävistä sekä Visma Novan aiempi käyttökokemus lasketaan eduksesi, mutta eivät ole ehdoton edellytys - ennen kaikkea asenne ratkaisee!
Muut tiedot
Työt alkavat 15.5. ja töitä on tarjolla kesän ajan kokoaikaisesti ja syksyllä tuntityönä. Tämän vuoksi työ sopii hyvin myös opiskelijalle.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta ja työ mukavassa ja rennossa työporukassa houkuttelee, niin hae paikkaa 31.3.19 mennessä täyttämällä hakemus sivuillamme www.vmp.fi tai lähettämällä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla osoitteeseen jyvaskyla@vmp.fi otsikolla "Kokoonpanotyöntekijä". Toimithan nopeasti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.
Kesto
3kk, mahdollisesti pidempään.
Lisätietoja
Miisa Piiroinen, miisa.piiroinen@vmp.fi, 046 923 7781
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.03.2019 mennessä.