(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpano- ja tuotantotyöntekijöitä Porvooseen
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2018Työn kuvaus:
  Etsimme teollisuuden asiakkaallemme kokoonpanotyöntekijöitä Porvooseen valmistamaan lämmönsiirto- ja jäähdytysjärjestelmiä.
Työtehtäviisi kuuluu asiakkaiden tarpeiden mukaisesti räätälöityjen lämmönsiirto- ja jäähdytyslaitteiden valmistustehtävät.
Pääset työskentelemään erilaisten mekaanisten asennus- ja osavalmistustehtävien pariin. Tehtävät sopivat erityisesti teknisille henkilöille, jotka nauttivat siitä kun näkee oman työn konkreettisen tuloksen ja joilla työkalut pysyvät käsissä. Aikaisempi kokemus esimerkiksi autojen/muiden moottoriajoneuvojen huolloista tai muista kokoonpano/tuotantotehtävistä on tehtävässä eduksi. Myös tekninen koulutustausta kuten esim. kone- ja metalliasentaja, autoasentaja tai automaatioasentaja on hyvä pohja tehtävään, mutta ei välttämätön.

Tehtävään valitut henkilöt pääsevät nauttimaan pitkäaikaisesta työpaikasta välittävässä ja kannustavassa työyhteisössä, jossa pääset varmasti kehittymään teollisen kokoonpanon ammattilaiseksi. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten laita hakemuksesi nopeasti tulemaan.
Lisätietoja tehtävästä antaa Tomi Kolu, 040 640 3118, tomi.kolu@adecco.fi

Asiakkaan tehtävänimike:  Kokoonpanotyöntekijä


Sijainti:  VANTAA


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Tomi Kolu


Toimipaikka:  VANTAA