(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanijoita/pakkaajia Vantaan Koivuhakaan!
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019
Toimenkuva
Etsimme terveysteknologia-alan asiakasyrityksellemme näppäräsormisia ja oma-aloitteisia varastotyöntekijöitä. Tehtävässä toimit asiakkaamme varastolla Vantaalla pienessä ja mukavassa tiimissä. Pääasiallisena työnkuvana ovat kokoonpanon lisäksi keräily, pakkaus ja tuotteiden tarkastus. Haemme tehtävään motivoituneita ja tarkkaan työhön kykeneviä tiimipelaajia.
Odotamme sinulta
Toivomme hakijoilta aiempaa kokemusta kokoonpano- tai varastotehtävistä, mutta se ei ole edellytys. Asenne ratkaisee! Työssä tarvitaan vähintään perustason IT-osaamista. Tehtävä vaatii sujuvaa suomen kielen osaamista.
Muut tiedot
Tarjoamme alkuun 6kk määräaikaisen työsuhteen. Haemme pitkäaikaisia työntekijöitä ja jatko tämän jälkeen on todennäköinen. Haettu tehtävä täytetään mahdollisimman pian. Työhön järjestetään kattava perehdytys. Työtä tehdään asiakkaan tiloissa Vantaalla. Työ on kokoaikainen. Työtä tehdään arkena 8-16. Palkkaus sopimuksen mukaan (kaupan TES)

Toimi pian ja hae tehtävää lähettämällä työhakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkkaamalla kiinnostavaksi tehtävä Kokoonpanija/pakkaaja Vantaan Koivuhakaan! Liitä mukaan myös CV. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-koordinaattori Essi Mäkinen essi.makinen@vmp.fi / 040 307 5107. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15 välillä.
Kesto
6 kuukautta, jatko mahdollinen
Lisätietoja
Essi Mäkinen, essi.makinen@vmp.fi, 0403075107
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 17.10.2019 mennessä.