(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanijoita
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2019

Värväämme töihin kolme  ripeää mutta huolellista kokoonpanijaa jotka pystyvät ylpeydellä pitämään yllä korkeaa laatua. Asiakasyrityksemme MirTer valmistaa valaisimia ja sähkökeskuksia laivateollisuuden tekniset vaatimukset huomioon ottaen, sekä valaisimia märkä- ja kosteisiin tiloihin, teollisuus- ja maataloustiloihin sekä muihin tiloihin, joissa käytännön tai koristeellisista syistä on tarvetta erikoisvalaisimille. Sinun ei tarvitse olla rautainen ammattilainen, mutta kokemus pistehitsauksesta, maalauksesta, särmäyksestä tai sarjatyöstä katsotaan eduksi.

TYÖTEHTÄVÄ: Kokoonpanija
TYÖPAIKAN SIJAINTI: 32700 Huittinen
TYÖN KESTO: Aloitus mahdollisimman pian/viikolla 22-23, kesto ainakin kesän yli. Tärkein tehtävämme on löytää sinulle töitä. Se tarkoittaa, että kun yksi työmaa loppuu, niin pyritään etsimään heti seuraava. Halutaan, että viihdyt värväämöläisenä pitkään.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Sorminäppäryyttä
-Käsityökalujen käyttö on tuttua
-Laatu on sinulle tärkeää

VÄRVÄÄMÖLÄISENÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi ja TES:iin perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Kaikille yhteisiä, ilmaisia tapahtumia
-Etukortilla alennuksia valtakunnallisista yrityksistä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit:

-Markus Karhumäki, 040 167 6838 tai markus.karhumaki@varvaamo.fi
-Aija Anttila, 040 160 2690 tai aija.anttila@varvaamo.fi

Tutustu myös värväämöläisten itsensä kuvaamiin videoihin: https://bit.ly/2To8HZC

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Viime vuonna työllistimme 1000 värväämöläistä ja 100 osaajaa löysi kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Lue lisää: www.varvaamo.fi

Värväämö – Kovimmat duunit. Pehmeimmät arvot.