(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanijoita
Barona Kunnossapito Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2019

Haemme pitkäaikaiseen työhön kahta käsistään kätevää ja fyysiseen työhön soveltuvaa puu- ja metallituotteiden kokoonpanijaa Orimattilaan.

Työhösi kuuluu koota käsin asiakasyrityksen metalliosista ja puusta valmistettavia tuotteita. Perustyökalut, kuten paineilma- sekä sähkötyökäsikoneiden käyttö on työssäsi arkipäivää, joten katsomme kokemuksen näiden käytöstä tehtävässä ehdottomaksi eduksi. Työ vaatii jonkin verran voimaa ja valmiutta fyysiseen työhön, sillä koottavat tuotteet valmistetaan puusta tai metallista ja niiden siirtelyn/nostelu vaatii valmiutta perusfyysiseen työhön.

Lisäksi eduksi katsomme sinulta aikaisempaa kokemusta jonkinlaisista kokoonpanotehtävistä sekä esimerkiksi puu/metallialan tai muuta soveltuvaa ammatillista koulutusta. Tärkeintä on kuitenkin ahkera ja positiivinen asenne työntekoon. Tehtävään perehdytetään.

Tarjolla on käytännönläheinen ja kokoaikainen työ omalla alallaan hyvin menestyvässä yrityksessä. Työt alkavat määräaikaisena Baronan kautta, mutta hyvin työssään pärjäävällä on mahdollisuus vakinaistua asiakasyritykseemme pitkäaikaiseksi työntekijäksi. Olethan valmis sitoutumaan ainakin jouluun saakka töihin!

Työ on päivätyötä, työaika ma-pe klo 7-15.30. Työpaikalle on mahdollista liikkua Lahdesta myös julkisilla.

Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö, hae meille ohessa olevan linkin kautta tai osoitteessa www.barona.fi ja kerro aikaisemmasta kokemuksestasi ja työ-/koulutustaustastasi. Laitathan hakemuksen pikaisesti, työt alkavat sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja voit halutessasi kysellä puhelimitse Mari Ylä-Uotilalta puh. 050 572 4853.