(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanijoita
HögforsGST

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.2.2019
HögforsGST Oy on vuonna 2004 perustettu innovatiivinen ja voimakkaasti kasvava kotimainen yritys. HögforsGST on erikoistunut korkeatasoisten lämmitysjärjestelmien valmistukseen, myyntiin ja markkinointiin. Yrityksen henkilöstöllä ja omistajilla on vankka LVI-alan kokemus hankinnan, valmistuksen sekä myynnin ja markkinoinnin osa-alueilta lähes 20 vuoden ajalta Euroopassa ja Aasiassa. HögforsGST valmistaa kaikki tuotteensa Suomessa Leppävirran tehtaalla.

Haemme nyt HögforsGST:lle KOKOONPANIJOITA Leppävirran tehtaalle!

Tehtävänäsi on toimia erilaisten lämmitysjärjestelmien kokoonpano- ja kasaustehtävissä.

Hakijalta edellytämme:
- oma-aloitteisuutta, joustavuutta sekä itsenäistä otetta työhön
- soveltuvuutta fyysiseen työhön

Eduksi katsomme:
- aikaisempi kokemus vastaavanlaisesta kokoonpanotyöstä
- LVI -alan tuntemus
- hitsaustaito

Työt alkavat sopimuksen mukaan toukokuun alkupuolella/kesäkuun aikana ja kestävät alustavasti ainakin syyskuun loppuun saakka. Mahdollisuus on myös pidempikestoiseen työsuhteeseen. Työ on 2-vuorotyötä ja palkkaus muodostuu Teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukaisesti.

Kiinnostuitko? Laita rohkeasti hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi tarkasti, minkälaista osaamista juuri Sinulla olisi meille tarjottavana.

Lisätietoja paikasta antaa tarvittaessa Go On Kuopion Hr- ja rekrytointiasiantuntija Maija Kallio +35840 5603013 (ma-pe 8-16) maija.kallio@go-on.fi