(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanijoita
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.12.2018

Etsimme asiakkaallemme Ylöjärvelle

KOKOONPANIJOITA teollisuuden tuotantotehtäviin. Töitä on alustavasti loppuvuodeksi.

Työ on elementtien kokoonpanotehtäviä tuotannossa erilaisia käsi- ja ilmanpainetyökaluja käyttäen. Tuotteet ovat erilaisia- ja kokoisia kylmäelementtejä. Työtä tehdään pareittain. Kuvienlukutaito on tekijöille tarpeellinen.

Edellytämme sinulta reipasta ja positiivista asennetta työtä kohtaan. Hyvä fyysinen kunto on työn luonteen vuoksi suotavaa, sillä työ on fyysisesti kuormittavaa ja työvaiheissa ollaan myös tekemisissä voimakkaiden hajujen kanssa. Työ sopii siis luonteensa vuoksi "tekijämiehelle tai -naiselle". Olet toimeentarttuva ja sinulla on hyvät kädentaidot. Hyvä työnlaatu on sinulle tärkeää tekemisessäsi.

Katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen kokoonpanotehtävistä. Työkokemuksesi voi olla myös esimerkiksi rakennusalalta tai muunlaisista teollisuuden tehtävistä. Työpaikan sijainnin ja työaikojen vuoksi oma auto on välttämätön, jos asut Ylöjärven ulkopuolella. Työ on 2-vuorotyötä tai 3-vuorotyötä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän, jossa pääset kehittämään omia taitojasi alan ammattilaisten parissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa HR Konsultti Teija Kautto, puh. 040 585 1920 / teija.kautto@adecco.fi. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, joten mikäli kiinnostuit paikasta, niin jätä hakemus mahdollisimman pian.