(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanijoita
Polarteknik Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2018
Polarteknik Oy
Polarteknik Oy tunnetaan perinteisesti innovatiivisuudestaan ja siitä, että se osaa räätälöidä asiakaslähtöisiä ratkaisuja suurille maailmanlaajuisille laitevalmistajille. Valikoimamme ulottuu standardituotteista räätälöityihin järjestelmiin.
Suunnittelemme ja valmistamme standardimallisia pneumatiikkatuotteita sekä erityisvalmisteisia venttiileitä ja sylintereitä. Tuomme myös maahan venttiileitä, säätimiä ja liittimiä. Pimatic on yhtiön vanha tuotenimi.
Huittisissa suunniteltavat ja valmistettavat ovijärjestelmät on tarkoitettu rautatiekalustoon, ja ne räätälöidään aina asiakaskohtaisesti kansainvälisten ja kansallisten vaatimusten mukaisesti. Polarteknik Door Systems on Euroopan johtava raidekaluston ovijärjestelmien toimittaja.
Toimenkuva
Etsimme kahta kokoonpanijaa ovijärjestelmien valmistukseen. Työ on joko ovien kokoonpanotyötä Huittisten tai Sastamalan yksikössä tai ovikoneistojen kokoamistyötä Huittisten tehtaalla.
Odotamme sinulta
Toivomme sinulta sorminäppäryyttä, rakennepiirustusten tulkitsemistaitoa ja teknistä osaamista. Vastuullinen työote ja kyky toimia osana tiimiä ovat myös tässä työssä menestymiseen vaadittavia ominaisuuksia.
Muut tiedot
Voit hakea tätä paikkaa täyttämällä avoimen hakemuksen verkkosivuilla www.vmp.fi.
Kesto
yli 6 kk
Lisätietoja
Helena Kiviranta, Helena.Kiviranta@vmp.fi, 0445964500
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 22.06.2018 mennessä.