(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanijoita Wärtsilään
Wärtsilä Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Tahdotko toimia työntekijänä Wärtsilän moottorituotannossa? Wärtsilä tähtää kannattavaan kasvuun tarjoamalla edistyksellistä teknologiaa ja elinkaariratkaisuja merenkulku- ja energia-alan asiakkaille.

Etsimme Wärtsilään motivoituneita ja oppimishaluisia kokoonpanijoita määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ sisältää laiva- ja voimalamoottoreiden kokoonpanotyötä nykyaikaisin menetelmin siistissä työympäristössä. Työssä pääsee nauttimaan vaihtelevista ja haastavista tehtävistä, jotka antavat tekijälleen mahdollisuuden kehittää osaamistaan ammattitaitoisessa työyhteisössä.

Vaadimme alaan soveltuvaa koulutustaustaa. Työssä karttunut osaaminen luetaan eduksesi, mutta ensisijainen vaatimuksemme hakijoille on motivoitunut ja reipas asenne. Tehtävässä aloittaville järjestetään asianmukainen perehdytys, joten aito halu oppia ja työhön tarttuva asenne antavat sinulle hyvät valmiudet työssä menestymisen kannalta. Hakijana ymmärrät työsi tärkeyden osana työryhmää ja osaat myös arvostaa työturvallisuuden merkitystä. Työkieli tuotannossa on suomi, englannin kielen taito katsotaan eduksi. Lisäksi odotamme sinulta valmiutta vuorotyöskentelyyn.

Työsopimus tehdään Barona Teollisuus Oy:n kanssa ja on määräaikainen. Tehtävään valituille henkilöille teetätämme työterveystarkastuksen, joka sisältää huumeseulan. Tarkastuksen läpäisy on edellytys työsuhteen syntymiselle.

Rekrytointia hoitaa Barona ja kaikki tiedustelut tehtävään liittyen tulee esittää Baronalle. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Rinta-Valkama numerosta 0505974102, arkisin klo 8-16.

Etsimme Wärtsilälle myös:

Sähköasentajia: https://careers.barona.fi/tyopaikka/5d4d1936c40e310020bb7910

Mekaanisia asentajia: https://careers.barona.fi/tyopaikka/5d4d19b7c40e310020bb7974