(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanijoita viikonlopputyöhön
ENICS FINLAND OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2018
ENICS FINLAND OY
Enics on yksi maailman suurimmista teollisuuselektroniikkaan keskittyneistä elektroniikan valmistuspalveluyrityksistä. Palvelumme käsittää suunnittelun tukemisen, tuotannollistamisen, valmistuksen, materiaalihallinnan ja logistiikan sekä varaosapalvelut. Enicsillä on tehtaita Suomen lisäksi Ruotsissa, Virossa, Sveitsissä, Slovakiassa ja Kiinassa. Lohjan tehtaalla Gunnarlankadulla työskentelee lähes 260 elektroniikan eri alojen ammattilaista.
www.enics.com
Toimenkuva
Haemme nyt viikonlopputyöntekijöitä Enicsille Lohjalle. Työ on nopeasti opittavissa olevaa elektroniikkatuotteiden kokoonpanoa. Työtä on tarjolla tarvittaessa töihin kutsuttavana viikonloppuisin (la-su). Työvuoro voi lauantaina olla jopa 12h, sunnuntaisin vähemmän.
Odotamme sinulta
Jos olet reipas, tunnollinen ja luotettava sekä näppärä sormistasi on tässä oivallinen mahdollisuus hankkia lisäansioita ja työkokemusta. Edellytämme vähintään 18-vuoden ikää.
Muut tiedot
Hae tehtävää mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Huolellisesti täytetty hakuprofiili nopeuttaa hakusi käsittelyä! Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.
Kesto
Osa-aikainen työ aina tarvittaessa
Lisätietoja
Johanna Harjumäki, Johanna.Harjumaki@vmp.fi, 040 307 5402 (ark. klo 8-10)
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 25.09.2018 mennessä.