(Poistunut julkaisusta)

KOKOONPANIJOITA VAASAAN
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2019
Haemme asiakkaallemme määräaikaiseen työsuhteeseen KOKOONPANIJOITA Vaasaan

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

* sähkö- tai elektroniikka-alan koulutusta
* kokemusta vastaavista tehtävistä
* voimassaolevaa sähkötyöturvallisuuskorttia
* joustavuutta ja oikeaa asennetta

Kokoonpanijan työtehtävässä kokoat ja testaat sähkökeskuksia.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä osaksi ammattitaitoista ja viihtyisää työyhteisöä. Työsuhde on aluksi määräaikainen n. 2 kk, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus pidempään työsuhteeseen asiakasyrityksen kanssa. Työ on 1-vuorotyö ma-pe. Työ alkaa mahdollisimman pian.

Kiinnostuitko? Toimi nopeasti, tehtävät täytetään heti oikeiden henkilöiden löydyttyä.

Hae tehtävää viimeistään 10.12.2019 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Senior Recruitment Consultant Mari Alahuhtala puh. 040-652 8481.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.