Kokoonpanijoita Tammistoon
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2021

Haemme nyt KOKOONPANIJOITA työskentelemään pienelektroniikkatuotteisiin erikoistuneen asiakkaamme kokoonpano- ja testaustehtävissä.

Työskentelet kellojen kokoonpanossa. Työ vaatii tekijältään tarkkuutta, sorminäppäryyttä ja hyvää keskittymiskykyä. Pääsetkin työssäsi kokoamaan tuotteen alusta loppuun itse. Kyseessä on kokoaikainen työ 40h/vko. Työajat ovat vuoroviikoin arkisin klo 7-15 tai 15-23.

Sinulla voi olla aikaisempaa kokemusta kokoonpanotyöstä tai saatat olla tämän tai jonkin muun alan loppuvaiheen opiskelija. Edellytämme ennen kaikkea valmiuksia menestyä tarkkuutta ja pitkäjänteisyyttä vaativassa, rutiininomaisessa työssä. Kokoonpanotyö ei ole pelkkää istumista, vaan valtaosa päivästä seistään ja tehdään myös kevyitä nostoja. Tarvitset työssä hyvää suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään mukavaan työyhteisöön, jossa olet tärkeänä osana valmistamassa suomalaista osaamista maailmalle. Kyseessä on alkuun muutaman kuukauden määräaikaisuus, mutta työ saattaa mahdollisesti jatkua tämän jälkeen. Työ alkaa sopimuksen mukaan syyskuun aikana.

Oletko etsimämme timantti tähän mahtavaan, yhteen hiileen puhaltavaan työporukkaan? Jos kolahti niin täytä sähköinen työhakemuksesi viimeistään 19.9.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Milla Vettenranta, p. 050 411 7688, milla.vettenranta@personalhuset.fi

Tsekkaa tämä video! 

https://youtu.be/XtC8tchYKOY

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1495662
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 19.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa