Kokoonpanijoita Tammistoon
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2021

Kiinnostaisiko työskentely pienelektroniikan parissa hyvien kulkuyhteyksien päässä Vantaan Tammistossa? Meillä on Sinulle duuni!

Haemme nyt KOKOONPANIJOITA työskentelemään pienelektroniikkatuotteisiin erikoistuneen asiakkaamme kokoonpano- ja testaustehtävissä.

Kokoonpanijana työskentelet osana asiakkaamme tuotantoprosessia. Prosessissa on useita erilaisia vaiheita, mutta kaikkia niitä yhdistää se, että työ vaatii tekijältään tarkkuutta, sorminäppäryyttä ja hyvää keskittymiskykyä. Pääsetkin työssäsi kokoamaan tuotteen alusta loppuun itse. Kyseessä on osa-aikainen työ eli tunteja kertyy viikossa 16-40. Työajat ovat arkisin klo 7-15 tai 15-23, ja halutessasi sinulla on mahdollisuus tehdä perehdytysvaiheen jälkeen pelkkää iltavuoroa. 

Sinulla voi olla aikaisempaa kokemusta kokoonpanotyöstä tai saatat olla tämän tai jonkin muun alan loppuvaiheen opiskelija. Edellytämme ennen kaikkea valmiuksia menestyä tarkkuutta ja pitkäjänteisyyttä vaativassa, rutiininomaisessa työssä. Kokoonpanotyö ei ole pelkkää istumista, vaan valtaosa päivästä seistään ja tehdään myös kevyitä nostoja. Näin ollen työ edellyttää myös hyvää fyysistä kuntoa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään mukavaan työyhteisöön, jossa olet tärkeänä osana valmistamassa suomalaista osaamista maailmalle. Kyseessä on alkuun muutaman kuukauden määräaikaisuus, mutta työ saattaa mahdollisesti jatkua tämän jälkeen. Työ alkaa sopimuksen mukaan elokuussa.

Oletko etsimämme timantti tähän mahtavaan, yhteen hiileen puhaltavaan työporukkaan? Jos kolahti niin täytä sähköinen työhakemuksesi viimeistään 15.8.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Milla Vettenranta, p. 050 411 7688, milla.vettenranta@personalhuset.fi

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1473501
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 15.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Vantaa