(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanijoita Suunto Oy:lle Vantaalle!
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019
Toimenkuva
Kiinnostavatko sinua työtehtävät mukavassa ja kannustavassa työyhteisössä? Pelaatko tiimissä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi? Oletko huomannut olevasi tarkka ja pitkäjänteinen työntekijä? Hyvä! Juuri Sinunlaisia henkilöitä me haemme!

Asiakkaamme hakee nyt kokoonpanijoita tuotantoon. Tässä työssä oleellisinta on tarkka, pitkäjänteinen ja ripeä työskentely, mutta hyvä asenne työtä kohtaan on sitäkin tärkeämpää! Työssä käsitellään pieniä osia, joten sorminäppäryydestä on hyötyä.
Odotamme sinulta
Me tarjoamme Sinulle kokoaikaisen työsuhteen huhtikuun loppuun saakka, jonka jälkeen jatko kesän yli on mahdollinen. Emme vaadi aiempaa kokemusta tai koulutusta alalta, sillä tulet saamaan kattavan perehdytyksen työtehtävään. Työhön sopii niin nuori kuin iäkkäämpikin ihminen ja kaikki siltä väliltä. Aiempi kokemus hienomekaanisten tuotteiden parissa tai esimerkiksi kellosepän tai mekaanikon koulutus ovat Sinulle pelkkää plussaa. Jos mielenkiintoinen työ huipputuotteiden kokoonpanossa mahtavan työporukan tukemana kiinnostaa sinua, älä epäröi vaan HAE!
Muut tiedot
Työtä tehdään arkisin 2-vuorossa, klo 7-15 ja klo 15-23, tunteja on tarjolla 40h/vko. Työaikamuoto saattaa vaihdella tuotantotavoitteiden mukaan, joten sinulla tulisi tarvittaessa olla valmius myös 3 -vuorotyöhön. Määräaikainen työsopimus tehdään huhtikuun loppuun saakka, jonka jälkeen jatko syksylle on mahdollinen. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, Vantaan Tammistossa. Palkkaus Teknologiateollisuuden TES mukaan.

Hae tehtävään pikaisesti lähettämällä sähköinen työhakemus osoitteessa www.vmp.fi ja hae paikkaa. Muistathan liittää hakemuksen mukaan myös CV:si. Haastattelemme jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa VMP:llä HR-koordinaattori Hanna Rättö. Lisätiedustelut sähköpostilla hanna.ratto@vmp.fi
Kesto
30.4.2019 asti, jatko kesän yli mahdollinen
Lisätietoja
Hanna Rättö, hanna.ratto@vmp.fi, 0403075110
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 29.01.2019 mennessä.