(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanijoita Suunto Oy:lle Vantaalle!
Suunto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2018
Suunto Oy
Suunto was founded in 1936. Since then Suunto has been at the forefront of design and innovation for sports watches, dive computers and instruments used by adventure seekers all over the globe. Suunto's headquarters and manufacturing plant is in Vantaa, Finland. Employing more than 400 people worldwide, Suunto products are sold in over 100 countries.
Toimenkuva
Kiinnostavatko sinua työtehtävät mukavassa ja kannustavassa työyhteisössä? Pelaatko tiimissä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi? Oletko huomannut olevasi tarkka ja pitkäjänteinen työntekijä? Hyvä! Juuri Sinunlaisia henkilöitä me haemme!

Asiakkaamme hakee nyt kokoonpanijoita tuotantoon. Tässä työssä oleellisinta on tarkka, pitkäjänteinen ja ripeä työskentely, mutta hyvä asenne työtä kohtaan on sitäkin tärkeämpää! Työssä käsitellään pieniä osia, joten sorminäppäryydestä on hyötyä.
Odotamme sinulta
Jäikö syksyn opiskelupaikka saamatta? Oletko jäänyt työttömäksi tai haluaisit kokeilla jotain aivan uutta? Tai onko sinulla vain vähän työkokemusta ja haluaisit kartuttaa sitä, mutta et tiedä miten ja missä? Ei hätää! Me tarjoamme Sinulle kokoaikaisen työsuhteen marraskuun loppuun saakka. Emme vaadi aiempaa kokemusta tai koulutusta alalta, sillä tulet saamaan kattavan perehdytyksen työtehtävään. Työhön sopii niin nuori kuin iäkkäämpikin ihminen ja kaikki siltä väliltä.
Muut tiedot
Työtä tehdään arkisin 3-vuorossa, klo 7-15-23-7, tunteja on tarjolla 40h/vko. Määräaikainen työsopimus tehdään marraskuun loppuun saakka, jonka jälkeen jatko on mahdollinen. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, Vantaan Tammistossa. Palkkaus Teknologiateollisuuden TES mukaan.

Hae tehtävään pikaisesti lähettämällä sähköinen työhakemus osoitteessa www.vmp.fi ja hae paikkaa. Muistathan liittää hakemuksen mukaan myös CV:si. Haastattelemme jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa VMP:llä HR-koordinaattori Niina Blom. Lisätiedustelut sähköpostilla niina.blom@vmp.fi
Kesto
30.11.2018
Lisätietoja
Niina Blom, Niina.Blom@vmp.fi, 0403075107
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 16.09.2018 mennessä.