(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanijoita Suunto Oy:lle, 3-vuoroon!
Suunto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2019
Suunto Oy
Suunto was founded in 1936. Since then Suunto has been at the forefront of design and innovation for sports watches, dive computers and instruments used by adventure seekers all over the globe. Suunto's headquarters and manufacturing plant is in Vantaa, Finland. Employing more than 400 people worldwide, Suunto products are sold in over 100 countries.
Toimenkuva
Kiinnostavatko sinua työtehtävät mukavassa ja kannustavassa työyhteisössä? Pelaatko tiimissä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi? Oletko huomannut olevasi tarkka ja pitkäjänteinen työntekijä? Hyvä! Juuri Sinunlaisia henkilöitä me haemme!

Asiakkaamme hakee nyt kokoonpanijoita tuotantoon. Tässä työssä oleellisinta on tarkka, pitkäjänteinen ja ripeä työskentely, mutta hyvä asenne työtä kohtaan on sitäkin tärkeämpää! Työssä käsitellään pieniä osia, joten sorminäppäryydestä on hyötyä.
Odotamme sinulta
Me tarjoamme sinulle kokoaikaisen työsuhteen alkuun marraskuun loppuun saakka, jonka jälkeen jatko on mahdollinen. Emme vaadi aiempaa kokemusta tai koulutusta alalta, sillä tulet saamaan kattavan perehdytyksen työtehtävään. Aiempi kokemus hienomekaanisten tuotteiden parissa tai esimerkiksi kellosepän tai mekaanikon koulutus ovat Sinulle pelkkää plussaa. Jos mielenkiintoinen työ huipputuotteiden kokoonpanossa mahtavan työporukan tukemana kiinnostaa sinua, älä epäröi vaan HAE!
Muut tiedot
Työtä tehdään arkisin 3-vuorossa 7-15-23 välillä ja tunteja on tarjolla 40h/vko. Työaikamuoto saattaa vaihtua tuotantotavoitteiden mukaan myös 2-vuoroon. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, Vantaan Tammistossa. Palkkaus Teknologiateollisuuden TES + tuotantopalkkio Suunto Oy:n käytänteiden mukaisesti. Haastatteluita tehdään jo hakuajan puitteissa ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Aloitus tehtävässä syyskuun alkupuolella.

Hae tehtävään pikaisesti lähettämällä sähköinen työhakemus osoitteessa www.vmp.fi ja hae paikkaa. Muistathan liittää hakemuksen mukaan myös CV:si.

Lisätietoja tehtävästä antaa VMP:llä HR-koordinaattori Hanna Rättö, puh. 0403075110/hanna.ratto@vmp.fi. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.
Kesto
29.11.2019 asti
Lisätietoja
Hanna Rättö, hanna.ratto@vmp.fi, 0403075110
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 15.09.2019 mennessä.