(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanijoita Sastamalaan
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2020

Haemme asiakkaallemme KOKOONPANIJOITA Sastamalaan.

Asiakkaamme on perinteikäs ja pitkät juuret omaava, vakavarainen yritys. He ovat sitoutuneet kehittämään ja valmistamaan asiakkailleen laitteita ja työvälineitä kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

Toivomme sinulta jonkin verran aiempaa työkokemusta kokoonpanotöistä ja eduksi katsomme mekaniikka-asentajan taustan. Arvostamme myös kokemusta metallialalta. Omaathan ahkeran ja oma-aloitteisen työskentelyotteen sekä halun oppia uutta. Työssä menestymisen takaa tarkkuus työtehtävissä, hyvät kädentaidot, sekä kyky tuloksekkaaseen tiimityöskentelyyn.

Työajat vaihtelevat aamu- ja iltavuoron välillä, joten olethan valmis tekemään 2-vuorotyötä. Työsuhde on aluksi määräaikainen ja hyvällä tekijällä on mahdollisuus vakinaistua asiakasyritykseen.

Innostuitko? Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä pikaisesti hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.amiko.fi. Kerrothan siinä kattavasti osaamisestasi, sillä pyydämme haastatteluun kirjallisen hakemuksen perusteella. Olemme erikseen yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Klikkaa itsesi hakemaan paikkaa täältä: https://amiko.fi/avoin-tyopaikka/?id=24632781

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!