Kokoonpanijoita Sandvikille
Sandvik Mining and Construction Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.9.2021

Sandvik Mining and Rock Solutions -liiketoiminta-alue on maailman johtava kaivosteollisuuden laitteiden ja työkalujen sekä huolto- ja teknisten palveluiden tuottaja. Sen tuotteita ovat mm. poralaitteet, mekaanisen louhinnan laitteet, sekä lastaus- ja kuljetuslaitteet. Tampereen tehtaalla valmistetaan laitteistoa, joiden käyttökohdealueita ovat esimerkiksi kallioporaus, jyrsintä, tunnelinteko ja louhinta.

Haemmekin nyt Tampereen tuotantoon Kokoonpanijoita pitkäaikaisiin määräaikaisiin työsuhteisiin.

Kokoonpanijana toimit Sandvikin laitteiden esikokoonpanon tehtävässä. Esikokoonpanossa on tarjolla monipuolisesti eri tehtäviä osastosta riippuen. Lopullinen työpisteesi määräytyy vahvuuksiesi ja osaamisesi mukaan. Työtä tehdään pari-/tiimityönä, joten hyvät tiimityötaidot ovat työssä menestymisen kannalta olennainen asia. Työtä tehdään kahdessa vuorossa, aamussa ja illassa vuoroviikoin. Monipuoliset työmahdollisuudet, päivittäinen tiimin tuki ja jatkuvasti kehittyvän organisaation moderni tuotantoympäristö tarjoavat sinulle erinomaiset mahdollisuudet ammattitaitosi kehittämiseen. Tuotantotyöntekijänä pääset osaksi vuosikymmenten kokemuksen omaavaa tiimiä, jossa onnistutaan yhdessä!

Tehtävässä menestyminen edellyttää tarkkuutta, hyviä kädentaitoja sekä kuvanlukutaitoa. Työssä tarvitaan lisäksi sujuvaa suomen kielen osaamista sekä työohjeiden tulkintaa. Muutoin tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen avulla valmiudet tehtävissä menestymiseen.

Mikäli haluat osaksi nykyaikaista työympäristöä ja tiimiä, haethan paikkaa välittömästi, sillä täytämme tehtävät oikeiden henkilöiden löydyttyä. Työstä maksetaan erittäin kilpailukykyistä palkkaa ja työsuhde tehdään Adecco Finland Oy:n kanssa. Määräaikainen työsuhde solmitaan vuoden 2022 elokuun loppuun asti. Lisätietoja Adeccolla paikasta antaa Lauri Pelkonen, 050 444 4448, lauri.pelkonen@adecco.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1502582
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Lauri Pelkonen (lauri.pelkonen (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Tampere