Kokoonpanijoita, Salofa Oy, 3-vuoro
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.12.2021

SALOFA OY

Salofa Oy on vuonna 2013 perustettu salolainen yritys. Valmistamme ja markkinoimme korkealaatuisia IVD-tuotteita ja infuusioletkuja erikoissairaanhoitoon. Tärkeimpiä tuotteitamme ovat eri tarkoituksiin soveltuvat päihde- ja huumetestit sekä sinilevätestit. Koronapandemiaan olemme vastanneet Salocor Covid-19 koronatestillä, joka mahdollistaa koronaviruksen nopean testaamisen. Toimitilamme ja varastomme sijaitsevat Salossa. Näin voimme toimittaa tuotteet vaivatta ja nopeasti niin kaikkialle Suomeen kuin ulkomaillekin.

TOIMENKUVA

Etsimme Salofa Oy:lle reippaita ja näppäräsormisia tuotantotyöntekijöitä. Työtehtäviin kuuluu terveysteknologian kokoonpano- ja pakkaustyöt. Työt alkaa heti sopimuksen mukaan. Työ on 3-vuorotyötä. Työaika klo 7-15, 15-23 ja 23-7. 

ODOTAMME SINULTA

Toivomme henkilöiltä aikaisempaa kokemusta kokoonpanotehtävistä tehdasympäristössä. Mutta oikealla asenteella, korkealla työmoraalilla, tarkkuudella ja sorminäppäryydellä pärjäät jo hyvin tässä tehtävässä. Työtä tehdä sekä seisten, että istuen.

KIINNOSTUITKO?

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, toimi pian, sillä aloitamme haastattelut jo haun aikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Klikkaa alta "Hae  paikkaa" Jos olet uusi hakija, luo käyttäjätili, liitä hakemukseesi myös CV:si erillisenä tiedostona. Mikäli sinulta löytyy jo käyttäjätili Eezyn sivuilta, niin hae tätä paikkaa ja lisää/päivitä CV:si. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1543636
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 4.2.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Salo