Kokoonpanijoita sähkö-/metalliteollisuuteen
Barona Production Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2021

Haemme työntekijöitä kokoonpanijoiksi Keravalla sijaitsevaan sähkö-/metallialan asiakasyritykseemme vakituiseen työsuhteeseen.

Kotimainen asiakasyrityksemme hakee kauttamme pitkäkestoiseen työsuhteeseen kokoonpanijaa ammattikeittiölaitteiden kokoonpanotehtäviin. Sopiva tausta tähän työhön on teknisen alan ammatillinen koulutus tai vastaava työkokemus teollisuuden kokoonpanotehtävistä. Lisäksi eduksi katsotaan sähköosaaminen.

Työtehtävät keskittyvät ammattikeittiöissä käytettävien laitteiden valmistukseen ja sen oheistehtäviin. Tehtävät sisältävät sähkö-, hydrauliikka- ja vesikytkentöjen tekemistä. Työpaikka sijaitsee Keravalla ja työtä tehdään päivävuorossa. Työpaikka sijaitsee n. 2 kilometrin päässä Keravan asemasta.

Töiden menestyksekäs suorittaminen edellyttää hyvää oppimiskykyä ja reipasta asennetta. Aikaisempi kokemus mekaanisesta kokoonpanosta ja ohutlevytyöstä katsotaan eduksi, tärkeintä on kuitenkin halu ja kyky oppia monipuolinen ammatti sekä motivaatio kehittyä siinä jatkuvasti. Tehtäviin koulutetaan työn ohessa.

Jos olet ahkera ja fyysisesti hyvässä kunnossa sekä viihdyt tehdasympäristössä tehtävässä työssä, niin saatat olla hakemamme henkilö.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä teollisuuden ammattilaiseksi viihtyisässä ja mukavassa työympäristössä. Haethan paikkaa heti, koska ne täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Töiden toivottu aloitus on heinäkuun puolessavälissä.

Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse topi.peltoluhta@barona.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1477824
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 2.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kerava, Tuusula, Järvenpää, Vantaa, Sipoo