(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanijoita puualalle Heinolaan
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2018

Haemme puualan asiakasyrityksellemme kokoonpanijoita Heinolaan.

Työ koostuu erilaisesta käsin tehtävästä puualan kokoonpanotyöstä Heinolassa. Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta puualan kokoonpanotehtävistä tai sopivaa ammatillista koulutusta. Eduksi katsotaan myös esimerkiksi rakennusalan koulutus tai kokemus. Oleellista on kuitenkin, että perustyökalut ovat sinulle tuttuja ja olet halukas oppimaan uusia asioita. Valinnassa ratkaisee hakijan asenne ja halu tehdä töitä. Tehtävä edellyttää piirustustenlukutaitoa.

Tarjolla on kokoaikainen työ hyvässä työporukassa. Työt alkavat määräaikaisella sopimuksella, mutta työstään hyvin suoriutuvilla on mahdollisuus vakituiseen työhön. Edellytämme hakijoilta valmiutta 2-vuorotyöhön.

Mikäli olet oma-aloitteinen ja motivoitunut, saatat olla etsimämme henkilö. Jätäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Kerro hakemuksessa aikaisemmasta alan kokemuksestasi sekä motivaatiostasi kyseiseen työhön. Emme voi valitettavasti käsitellä sähköpostitse tulleita hakemuksia.

Barona on Suomen suurin Henkilöstöpalvelualan yritys ja kauttamme löytyy paljon erilaisia työpaikkoja. Kun olet tehnyt meille työnhakuprofiilin, huomioimme sen kaikkiin avoimiin paikkoihimme valtakunnan laajuisesti. Rekrytoimme vuosittain 12 500 osaajaa uusiin työtehtäviin eri toimialoille Suomessa ja kansainvälisesti.