(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanijoita Porvooseen
Viessmann Refrigeration Systems Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020
Viessmann Refrigeration Systems Oy
Toimenkuva
Asiakkaamme Viessmann Refrigeration Systems Oy tarvitsee pikaisesti reippaita työntekijöitä pääasiassa ohutlevystä valmistettavien tuotteiden kokoonpanoon. Tehtäviä löytyy myös muilta osastoilta.

Työ alkaa välittömästi ja kestää arviolta kaksi kuukautta mutta työntekijöillä on myös mahdollisuus pidempiaikaiseen tai vakituiseen työsuhteeseen, mikäli osaamista ja asennetta löytyy. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä maanantaista perjantaihin (40 h/vko), mutta valmius tehdä ainakin 2-vuoroa pitää hakijoilla olla.

Kyseessä on työpaikka, jossa työntekijämme viihtyvät ja keräävät arvokasta työkokemusta. Osaajia on yritykseen vakinaistettu jo useita.
Odotamme sinulta
Tehtävään valittavan henkilön tulee olla täysi-ikäinen ja puhua sujuvaa tai auttavaa suomen kieltä. Tehtävään haetaan henkilöä, joka on tarvittaessa valmis sitoutumaan työhön pidemmäksi aikaa. Työnantaja arvostaa työntekijässä täsmällisyyttä ja tarkkuutta. Kokoonpanotyöt ovat hieman raskaampia, joten ne sopivat paremmin fyysisesti hyvässä kunnossa oleville henkilöille. Muilta osastoilta löytyy myös vähemmän kuormittavia tehtäviä.
Koulutus ja työkokemus
Kokemus tuotantotöistä ja mielellään jokin ammatillinen peruskoulutus. Hyviä tekijöitä on silti löytynyt mm lukio-pohjalta, kunhan työkokemusta on kertynyt ja halu oppia on vahva.
Muut tiedot
Oletko etsimämme henkilö? Siinä tapauksessa täytä avoin hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja liitä CV hakemukseen. Toimi nopeasti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja antaa Porvoon Eezy VMP:n HR-asiantuntija Tiina Laukkanen, puh. +358 50 576 5800 tai tiina.laukkanen@vmp.fi.
Kesto
Arviolta 2kk, mahdollisesti pidempäänkin
Lisätietoja
Tiina Laukkanen, Tiina.Laukkanen@vmp.fi, +358 50 576 5800
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 20.01.2020 mennessä.