(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanijoita Nokialle
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2018

Tehtävän kuvaus:

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Nokialle kokoonpanijoita.

Työtehtävät koostuvat pääasiassa monipuolisista kokoonpanotöistä, tämän lisäksi työ sisältää myös erilaisia varasto- sekä tuotannontöitä.

Toivomme hakijoilta aiempaa tuotannon työkokemusta tai ammatillista koulutusta tehtävään, trukin ajotaitoa sekä ennen kaikkea reipasta asennetta. Omaathan myös vankan työmotivaation sekä hyvät kädentaidot. Lisäksi toivomme intoa oppia uutta ja halua kehittyä työssä.

Työssä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työpaikan sijainnista johtuen auto on välttämätön.
Toivomme hakijalta työturvallisuuskorttia tai valmiutta suorittaa työturvallisuuskortti ennen töiden aloitusta. Töitä tehdään tällä hetkellä päivisin, mutta hakijalla tulisi olla 2-vuorovalmius.

Työt alkavat heti oikeiden henkilöiden löydyttyä, joten laitathan hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian hakujärjestelmämme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.