(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanijoita monipuolisiin tuotantotehtäviin
ABB Motors & Generators Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2020

Kansainvälinen asiakasyrityksemme ABB Oy Motors & Generators -yksikkö hakee kauttamme työntekijöitä vakituisiin työsuhteisiin isojen teollisuuskoneiden kokoonpanotehtäviin.

Sopiva tausta tähän työhön on teknisen alan ammatillinen peruskoulutus tai vastaava työkokemus teollisuuden kokoonpanotehtävistä. Työtehtävät keskittyvät teollisuuteen tarkoitettujen isojen sähkökoneiden valmistukseen sekä muihin oheistehtäviin. Työpaikka sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella ja työtä tehdään pääasiassa kahdessa vuorossa.

Töiden menestyksekäs suorittaminen vaatii tekijältä hyvää fyysistä kuntoa ja hyvää oppimiskykyä. Hakijalta toivomme halua sitoutua työhön pitemmäksi aikaa. Tärkeintä on kuitenkin halu ja kyky oppia monipuolinen ammatti ja motivaatio kehittyä siinä jatkuvasti. Tehtäviin koulutetaan työn ohessa.

toivomme hakijoilta:

  • kokemusta teollisuuden kokoonpanotehtävistä
  • vuorotyövalmiuksia 2-vuorotyöhön
  • oikean ja motivoituneen asenteen työntekoon.

tarjoamme mahdollisuuden

  • monipuolisia ja haastavia työtehtäviä
  • kehittyä alan ammattilaiseksi
  • vakituisen työsuhteen alan johtavassa yrityksessä

Jos olet ahkera ja fyysisesti hyvässä kunnossa sekä viihdyt tehdasympäristössä tehtävässä työssä, niin saatat olla hakemamme henkilö. Trukilla ajotaito ja siltanosturin käyttötaito katsotaan eduksi. Opastus työtehtäviin tapahtuu suomen kielellä.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä teollisuuden ammattilaiseksi viihtyisässä ja mukavassa työympäristössä. Haethan paikkaa heti koska ne täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse tommi.puustinen@barona.fi