(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanijoita metalliteollisuuteen
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019

Haemme työntekijöitä kokoonpanijoiksi Keravalla sijaitsevaan metallialan asiakasyritykseemme.

Kotimainen asiakasyrityksemme hakee kauttamme pitkäkestoiseen työsuhteeseen kokoonpanijaa ammattikeittiölaitteiden kokoonpanotehtäviin. Sopiva tausta tähän työhön on teknisen alan ammatillinen koulutus tai vastaava työkokemus teollisuuden kokoonpanotehtävistä. Lisäksi eduksi katsotaan sähköosaaminen.

Työtehtävät keskittyvät ammattikeittiöissä käytettävien laitteiden valmistukseen ja sen oheistehtäviin. Työpaikka sijaitsee Keravalla ja työtä tehdään päivävuorossa. Työpaikka sijaitsee n. 2 kilometrin päässä Keravan asemasta.

Töiden menestyksekäs suorittaminen vaatii hyvää oppimiskykyä ja reipasta asennetta. Hakijalta toivomme halua sitoutua työhön pitemmäksi aikaa. Tärkeintä on kuitenkin halu ja kyky oppia monipuolinen ammatti ja motivaatio kehittyä siinä jatkuvasti. Tehtäviin koulutetaan työn ohessa.

Toivomme hakijoilta:

  • Metallialan koulutusta tai vastaavaa työkokemusta
  • tiimityöskentelytaitoja ja hyviä vuorovaikutustaitoja
  • oikean ja motivoituneen asenteen työntekoon.

Tarjoamme mahdollisuuden:

  • työskennellä alan johtavassa yrityksessä
  • kehittyä alan ammattilaiseksi
  • työllistyä nopeasti pitkäkestoiseen työsuhteeseen.

Jos olet ahkera ja fyysisesti hyvässä kunnossa sekä viihdyt tehdasympäristössä tehtävässä työssä, niin saatat olla hakemamme henkilö.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä teollisuuden ammattilaiseksi viihtyisässä ja mukavassa työympäristössä. Haethan paikkaa heti, koska ne täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse topi.peltoluhta@barona.fi.