Kokoonpanijoita Logmore Oy:lle
Go On Jyväskylä

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2021

Logmore tekee maailmasta älykkäämmän, yksi mittaus kerrallaan. Selkeällä, nopealla ja turvallisella tiedonkeruujärjestelmällään Logmore auttaa yrityksiä vähentämään esimerkiksi ruoka-, kemikaali- ja lääkehävikkiä varmistaen tiedon saatavuuden kaikille tilausketjun osapuolille. Lisätietoja yrityksestä ja tuotteesta löydät osoitteesta: https://www.logmore.com/

 

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Logmorelle KOKOONPANIJOITA eripituisiin työsuhteisiin Jyväskylän Seppälään.

 

Työnkuvaan kuuluu pienelektroniikkatuotteen kokoonpanoon liittyvät työvaiheet. Tehtäviin kuuluu esim. juotostyöt, komponenttien esivalmistelut, lopputuotteen testausta/laitteen konfigurointia tietokoneella, laadunvalvontaa sekä tuotteen pakkaamiseen ja lähettämiseen liittyviä tehtäviä. Työtehtävät vaativat sorminäppäryyttä, tietokoneella työskentelyä, tarkkuutta ja huolellisuutta sekä pitkäjänteisyyttä toistuviin työvaiheisiin.

Työtä tehdään arkisin päivävuorossa, mutta 2-vuorotyö voi olla mahdollinen tulevaisuudessa. Toivomme hakijoilta joustavuutta ja valmiutta työllistyä mahdollisesti hyvinkin lyhyellä varoitusajalla tilauskannan kasvun myötä.

 

Oletko etsimämme joustava ja näppärä tekijä? Pääset jättämään hakemuksesi tehtävään GoOn:n nettisivujen kautta. Mikäli jokin jäi vielä mietityttämään, lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR-päällikkö Emmi Leppänen numerosta 044 334 6292 tai sähköpostitse emmi.leppanen@go-on.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1526928
  • Tehtäväalue: Metalliteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 3.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä