Kokoonpanijoita, Kurikka
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2022

Kokoonpanija, Kurikka

Etsimme asiakasyrityksellemme kahta kokoonpanijaa pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Rekrytoinnit suoritetaan yhteistyössä asiakasyrityksemme ja Eezy Henkilöstöpalveluiden välillä, mutta yhteydenotot ja hakemukset käsittelevät Eezy Henkilöstöpalvelut työkuormituksen pienentämiseksi. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii rekrytointikanavana, joten työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta työsuhteen on tarkoitus muuttua sen jälkeen toistaiseksi voimassa olevaksi työsuhteeksi suoraan asiakasyrityksen omille kirjoille. Näin ollen etsimme henkilöitä, jotka pystyvät sitoutumaan pitkäksi ajaksi.

----------

Mitä etsimme ja odotamme:

Etsimme erinomaisen asenteen omaavia henkilöitä. Mikäli omaat ruuvaustaitoja ja valmiutta sitoutua pitkäksi ajaksi, saatat olla etsimämme henkilö. Riippuen osaamisesta, valitut henkilöt tulevat työskentelemään esim. ovien ja lukkojen kasauksen sekä kiskojen valmistuksen parissa tai laitteen kokoamisen parissa noudattaen piirustuksia. Pienemmistä kokoonpanotöistä raskaanpiin, nosturia apuna käyttäen. Työ on päivätyötä, joka tapahtuu pääsääntöisesti klo 7-15:30.

----------

Mitä tarjoamme ja palkka:

Tarjoamme pitkäaikaisen työn hyvämaineisessa asiakasyrityksessämme.

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

----------

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi oheisesta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja halutessasi liitä mukaan ansioluettelosi tai lähetä se sähköpostilla alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Hakuaika päättyy 31.1.2022.

----------

Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Jussi Vattuaho
HR-konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 536 2080
jussi.vattuaho@eezy.fi

www.eezy.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot