(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanijoita koulutettavaksi teollisuuteen
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2018

Oletko näppärä käsistäsi ja pidätkö tarkkuutta vaativan työn tekemisestä? Etsimme pohjoisen pääkaupunkiseudun alueelle henkilöitä koulutettavaksi tuotannon kokoonpanotehtäviin.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään tarkkuutta ja huolellisuutta vaativissa kokoonpanotehtävissä siisteissä ja moderneissa tuotantotiloissa. Pääset kauttamme haastamaan itsesi uuden alan oppimisessa tai kehittämään jo olemassa olevaa osaamistasi vastaavanlaisista tehtävistä.

Etsimme Tuusulan ja Keravan alueella sijaitseville asiakkaillemme kokoonpanotyöntekijöitä esimerkiksi elektroniikka-, muovi- ja metallituotteiden kokoonpanotehtäviin. Tehtävään valituksi tuleminen edellyttää ennen kaikkea reipasta asennetta ja kykyä oppia uutta. Aikaisempi kokemus tuotannon kokoonpanotehtävistä katsotaan eduksi, muttei ole välttämätöntä. Kokoonpanotehtävissä tarvittavaa sorminäppäryyttä sinulle on voinut kertyä myös esimerkiksi harrastusten kautta, joissa kokoat laitteita tai käytät erilaisia työkaluja.

Työskentelet kauttamme kokoaikaisessa määräaikaisessa työsuhteessa päivävuorossa. Toivomme sinulta mahdollisuutta sitoutua töihin ainakin tämän vuoden loppuun asti. Hyvin työssä pärjäävällä on mahdollisuus myös pidempikestoiseen työsuhteeseen määräaikaisuuden jälkeen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätäthän hakemuksesi meille välittömästi. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana ja täytämme avoimet paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.