Kokoonpanijoita Iskulle talven sesonkiin
Personalhuset Staffing Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2017

Onko sinulla hyvät kädentaidot ja haluat nähdä työsi jäljen? Haluaisitko seurata näköalapaikalta korkealuokkaisten kotimaisten huonekalujen valmistusprosessia?

Haemme asiakkaallemme Iskulle KOKOONPANIJOITA Lahteen loppuvuoden sesonkiin.

Isku on suomalainen vuonna 1928 Lahteen perustettu perheyritys, joka työllistää 755 henkilöä. Isku suunnittelee, valmistaa ja markkinoi kalusteita sekä kokonaisvaltaisia sisustusratkaisuja niin koteihin kuin kouluihin, toimistoihin, terveydenhuoltoon ja kaikkiin julkisiin tiloihin. Iskun omat huonekalutehtaat sijaitsevat Lahdessa. Isku noudattaa ISO 9001-laatujärjestelmää ja toimii aktiivisesti ekologisen tuotannon kehittäjänä. Tänä päivänä koko tuotanto on PEFC-sertifioitua, eli kaiken Iskun käyttämän puun alkuperä on tunnettua ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaan tuotettua. Koko Suomen kattavan Isku-myymäläketjun lisäksi Isku toimii Pohjoismaissa, Baltiassa, Puolassa, Venäjällä sekä Lähi-idässä.

Tehtävä pitää sisällään puusepänteollisuuden kokoonpanotyötä. Kyseessä on pääosin 2-vuorotyö eli työskentelet aamu- ja iltavuoroissa tarpeen mukaan (0-40h/vk). Työ alkaa marraskuussa ja kestää 2-3 kuukautta.

Sinun tulee olla oma-aloitteinen, joustava sekä hyvässä fyysisessä kunnossa. Eduksi katsomme voimassa olevan työturvallisuuskortin sekä kokemuksen puusepänteollisuuden työtehtävistä.

Kiinnostuitko? Käy täyttämässä hakemuksesi viimeistään 15.10.2017 osoitteessa www.personalhuset.fi

Löydät meidät myös Facebookissa: https://www.facebook.com/personalhusetfinland

Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Henkilöstövuokrauspalveluiden lisäksi tuotamme rekrytointipalveluja sekä konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi


 

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1057187
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Tuntityö
  • Hakuaika päättyy: 15.10.2017
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lahti