(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanijoita Hyrlesille
Hyrles Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2018
Hyrles Oy
Hyrles on vuonna 1989 Lohjalle perustettu yritys. Toiminta-ajatuksenamme on aina ollut tuottaa erilaisia palveluita asiakkaidemme tarpeisiin joustavasti, kustannustehokkaasti sekä laadukkaasti. Olemme sopimusvalmistaja ja yhteistyökumppani, joka tarjoaa niin osavalmistuksen kuin suuremman kokonaisuuden toimituksen asiakkailleen kustannustehokkaasti, luotettavasti ja osaavasti. www.hyrles.fi
Toimenkuva
Haemme Hyrles Oy:lle Lohjalle tunnollisia ja ammattitaitoisia sähköalan osaajia (elektroniikka-, automaatio- tai sähköasentajia) kokoopanoon ja testaukseen. Ensisijaisesti työtehtäviin kuuluu erilaisten tuotteiden kokoonpano- ja sähköistystyöt sekä mahdollisesti myös testausta Hyrles Oy:ssä. Työ on päivätyötä arkisin klo 7.00 (8.00) – 15.30 (16.30), tunnin joustava työaika. Palkkauksessa noudatamme teknologiateollisuuden työehtosopimusta.
Odotamme sinulta
Työtehtävä edellyttää sähköalan (elektroniikka-, automaatio- tai sähköasentajia) tutkintoa, sähkö- ja mekaniikkakuvien lukutaitoa, englanninkielen lukutaitoa sekä tarkkuutta ja huolellisuutta. Eduksesi on aiempi työkokemus vastaavista työtehtävistä. Huomioimme myös nuoret, alalle valmistuneet hakijat. Tehtävät määräytyvät osaamisen perusteella ja työhön on käytännönläheinen perehdytys. Tarjoamme tilaisuuden kehittyä alan ammattilaiseksi. Työt alkavat sopivien henkilöiden löydyttyä lokakuussa 2018.
Koulutus ja työkokemus
Alalle soveltuva koulutus.
Muut tiedot
Hae tehtävää oheisen linkin kautta. Huolellisesti täytetty työnhakuprofiili ansioluetteloineen nopeuttaa hakusi käsittelyä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.
Kesto
Arviolta 6 kk, mahd. pidempään
Lisätietoja
Johanna Harjumäki, Johanna.Harjumaki@vmp.fi, 040 307 5402 (ark. klo 8-10)
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 15.10.2018 mennessä.